Poppy LeDurts // 20.01.18.

Bővebben: Poppy LeDurts // 20.01.18.

 

 

 

 

Poppy LeDurts 1987-ben jött a világra a Louisiana állambéli New Orleansban. A pontos dátum körül viták vannak: az 1956-ban Magyarországról Amerikába szakadt édesapja egy júniusi dátumot emleget (június 1., piacos kedd), édesanyja (aki XV. Lajos francia király hivatalos, elsőszámú ágyasa, Jeanne-Antoinette Poisson egyenesági leszármazottjának vallotta magát) a március közepét tette meg szülinapnak. Amiben mind a ketten megegyeznek: hogy az átlaghőmérséklet 16 °C körül alakult, hogy a szélirány ÉNy, a szél sebessége pedig 18 km/óra volt, a páratartalom 33%-os, illetve az egész francia negyedet egyfajta puncsos ananászillat lengte be.
Arról, hogy a város keleti felében bürokratikus balfogások után megrendezésre kerülő countryfesztivál és mézevő verseny résztvevőit Poppy születésének pillanatában egy csatornában nevelkedett óriáskrokodil falta fel, a családi legendárium mélyen hallgat.
Poppy egy katolikus magániskolában nevelkedett, de már ekkor látszott, hogy kreol nevelőnője, madame Cielos vudon marhaságainak magvai termékeny talajba hullanak – a patinás intézményből a 12 éves lányt elbocsátani akkor kellett, amikor társaival egy békacomb segítségével bűvölte meg a fizikatanárt, akit azóta sem láttak. A LeDurtsoknak eleve nem volt jó híre a környéken, és a fura incidens a helyzeten csak tovább rontott - de a.) ha féltek is tőlük, azért a LeDurts névnek súlya volt b.) Poppy atyai nevét („Androvicsov-Zidek”) a kutya nem tudta kimondani.
Poppy kamaszéveiről keveset tudunk – ami biztos: édesapja egy komolyabb balhé után (elsikkasztotta a helyi zsokészakszervezet összes pénzét, és levágatta a lovakat) családjával a költözésre adta a fejét. Az apuka Óbudán gyerekeskedett – jó ötletnek tűnt tehát, ha pereputtyával együtt visszatér az anyaföldre. Az első évek, ha nem is zökkenőmentesen, de teltek, azonban feleségét („a franciás ribancot”) a helyi közösség olyannyira nem tudta befogadni, hogy egy decemberi napon a Fény utcában nyugdíjas hordák agyonverték cekkerrel. Poppy ekkor szokott rá a mákteára végleg – ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy 25 éves korára komoly énekesnői karriert építsen fel magának. Ami a legkülönösebb: a vudon praktikáknak köszönhetően úgy lett sikeres, hogy a koncertjein soha nem jelenik meg, interjút nem ad, és csak a zenekara sejti, hogy egyáltalán létezik.

Kapu: 20 óra
Be: 500 Ft

Az esemény a Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

www.hangfoglalo.hu

https://www.facebook.com/events/865693190510961/

Drink and Dance Pótszilveszter / Guest dj: Purebeat / MoveBeats / Kecsu // 20.01.25.

Bővebben: Drink and Dance Pótszilveszter / Guest dj: Purebeat / MoveBeats / Kecsu // 20.01.25.

 

 

 

 

💥
Purebeat hírnevét a Jamie Woon - Shoulda Special After Remix indította útjára 2011-ben. Ezt követően hétről-hétre felkapottabb lemezlovasként bejárta az országot, zenélt hazánk legnagyobb clubbjaiban és rezidens lett a budapesti éjszaki élet egyik alap elemét jelentő partyján, a Coronita Afteron. Rendszeres fellépője magyarország legnagyobb partysorozatainak, mint a Lights Off, a World is Mine, vagy akár a Rave Your Life, és számos hazai fesztiválon is hallhattuk már.
💥
A környező országokban ( Szerbia – Ukrajna – Románia – Szlovákia ) is rendszeresen visszatérő lemezlovas, 2014-2015-ben már olyan fellépőkkel került egy line up-ra mint TJR, DVBBS, Robin Schulz, Thomas Newson, Ibranovski, Louie Cut, Jus Deelax vagy Droplex.
💥
Zenei repertoárja igen változatos, kivállóan ötvözi a Club House-t és Melbourne House-t a Vocal Minimal-al.
💥
Produceri munkásságát számos feldolgozás és saját kiadvány közül talán leginkább a sokak által ismert Sharam Jey, West.K – Stay, a ZHU - Faded és a Karen Harding – Say Something remixek jellemzik. 2015 áprilisában jelent meg közös zenéje DJ Free-vel a Hajógyári sziget egykori és a Liget, az Up! The Club és a gyöngyösi Bluebox jelenlegi rezidensével, All I Wanna Be címen.
💥
Házigazdák: Dj.Kecsu I MoveBeats


Belépők
elővételben: 1500 Ft
helyszínen: 2000 Ft

A beléptetés jogát a szervezők fenntartják!
A belépőjegy megvásárlásával a jegytulajdonos elfogadja a rendezvény házirendjét és tudomásul veszi, hogy azt a rendezők betartatják!

KORHATÁR: 16+

https://www.facebook.com/events/475935273066902/

🎶🔊
https://www.youtube.com/watch?v=RAu27_MKNEk

https://www.youtube.com/watch?v=t1R4OBVPvMs

Ági és Fiúk / Kontroll Csoport dalok, Villámrandi, és egyebek // 20.02.01.

Bővebben: Ági és Fiúk / Kontroll Csoport dalok, Villámrandi, és egyebek // 20.02.01.

 

 

 

Az Ági és Fiúk 2020 februárjában induló országos turnéjának első állomása a szarvasi Granárium Zebra Club, ahová a zenekar mindig örömmel tér vissza.
A nyolcvanas évek óta zenésztárs Kreutz László dobos, és a kilencvenes évek elejétől zeneszerzőként is tag Antal Szilveszter gitáros mellett Korányi Zsombor basszusgitárossal újult meg a Bárdos Deák Ági vezette zenekar.
A repertoáron lévő Villámrandi lemez dalain túl az Ági és fiúk klasszikusok mellett Kontroll-számok is hallhatók lesznek.

Jegy infók hamarosan...

Az esemény a Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

www.hangfoglalo.hu

https://www.facebook.com/events/2538552753133037/
Partnereink

you-klub örömAzene logo 3  hanosz logo szines kicsi  logo v2 fehĂ©r     radioszarvaslogotervjpg  mobilsound Beol hu  km logo    dreher logo03Hangfoglalo vegleges1

Logo 7289131127014840 rockmaraton blank szin   2795-zorall-sorolimpia vizszintes logo