Grand Mexican Warlock • Run Over Dogs // 17.10.13.

Bővebben: Grand Mexican Warlock • Run Over Dogs // 17.10.13.

 

 

 

 

GRAND MEXICAN WARLOCK
​Hosszú hallgatás után a zenekarra rég nem jellemző, szokatlanul sűrű koncertprogrammal tér vissza a banda. A tavaly márciusban a szimplán III címet viselő korongot - mely CD formátum mellett vinylen és kazettán is megjelent - a 2010-ben debütáló Aeons album, valamint a 2014-es a Hell Sweet Hell előzte meg. Mindhárom lemez mind a közönség, mind a szakma részéről kiemelt figyelmet, valamint számos elismerést és díjat kapott. A folytatásban - bár egyelőre még nem egy teljes album - de több új track és egy új videóklip is várható.

FB:​ ​https://www.facebook.com/grandmexicanwarlock​ ​ 
IG: https://www.instagram.com/grandmexicanwarlock
BC: https://grandmexicanwarlock.bandcamp.com/album/iii​ ​

RUN OVER DOGS
A Run Over Dogs egy 2012-ben alakult, budapesti rockzenekar, a színpadon a kitekert, fuzzos témák dominálnak. A hazai fesztiválok állandó szereplői, de több Európa-turnét és egy amerikai turnét is megjártak már. A Grand Mexican Warlock-kal közös országos koncertsorozat után egy két hetes japán turnéra indulnak.

FB: https://www.facebook.com/runoverdogs 
IG: https://www.instagram.com/runoverdogs 
SC: https://soundcloud.com/runoverdogs

Kapunyitás: 20:00
Koncertkezdés: 21:00
Jegyár: 800.-
Partnereink

you-klub örömAzene logo 3  hanosz logo szines kicsi  logo v2 fehĂ©r     radioszarvaslogotervjpg  mobilsound Beol hu  km logo  cseht bme2016logo dreher logo03

Logo 7289131127014840 rockmaraton blank szin   2795-zorall-sorolimpia vizszintes logo