Tehetségkutató

dibbanto 21b honlap
 
 
 
 
 

Az Öröm a zene tehetségkutató sorozat részeként 2021-ben is meghirdetésre kerül a Dobbantó zenei tehetségkutató fesztivál a szarvasi Granárium Zebra Club színpadán a hangszeres zenét játszó előadóknak. A nagy múltú klub versenyei számos zenekar számára jelentettek ugródeszkát. Nálunk kezdte bontogatni szárnyait az Ektomorf, a Magna Cum Laude, a Fatal Error, a Mongooz and the Magnet és a The Luckies, hogy csak néhány nevet említsünk azok közül a zenekarok közül, melyek a klubban zajló tehetségkutatóknak a színvonalát egyre feljebb és feljebb emelték. Az AŽUR zenekar pedig az 2017-es Öröm a zene tehetségkutató verseny országos döntőjét is megnyerte.

Indulási feltételek:

- csak saját szerzeményekkel, amelyek szövegét a zsűri számára kérjük csatolni, ha angol nyelvű, akkor a magyarra fordítását  

- stílusirányzatokat nem szabunk meg, egyetlen kikötése van a produkciónak, hogy hangszeres legyen

- a zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által terjesztett hanghordozóval (kivétel a szerzői kiadás

- egy zenekar nevezésének minimum két darab hangzó anyagot kell tartalmaznia: 1 db élő felvételt (nem kikevert, próbateremben         telefonnal rögzített videó) és egy demót, de ha nincs demótok akkor lehet mindkét felvétel próbatermes. 

A NEVEZÉS ELENGEDHETETLEN FELTÉTELE AZ ÉLŐ FELVÉTELES ANYAG!

A  jelentkezés 2021. április 4-én indul és 2021. május 9. éjfélig tart. A jelentkezési lap a klub honlapjáról tölthető le: www.zebraclub.hu és a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre kell vissza küldeni.

Nevezési díj nincs!

A verseny menetrendje:

A beérkezett nevezéseket online értékeli egy háromtagú zsűri melynek tagjait Lukács László (Barbears zenekar) Mihály Gergely (Angertea zenekar) Kirschner Péter (Sziámi and Friends zenekar) ők választják ki azt a hat zenekart, akik versenyezhetnek az élő döntőben a szarvasi Zebra Clubban.


A zsűrik értékelési szempontjai:        

  • - hangszeres tudás
  • - szöveg, szövegértés
  • - színpadi összkép
  • - egyediség
  • - szubjektív vélemény

Az élő verseny napon, a színpadon állandó backline a zenekaroknak:

A színpadon állandó backline a zenekaroknak:

Marshall 6100 git fej

Marshall 1960 vintage 4*10 git láda

Fender Twin Rewerb git combo

Ampeg 8*10 bass láda

Ampeg Svt3 pro bass fej

Tama Supertstar custom

dobfelszerelés, állványzat, lábgép, dobszék

Nyeremények:

Fellépési lehetőség a Magna Cum Laude zenekar egyik koncertjén, mint előzenekar a Koncertszervező.hu jóvoltából.

Fellépési lehetőség amennyiben megrendezésre kerülnek a 2021-es Alpárfeszten, illetve a Tábor fesztiválon.

Klub fellépés, amint a vírus helyzet lehetővé teszi a kiskunfélegyházi Rocktárban, a budapesti Gödör Underground klubban, és a szarvasi Zebra Clubban.

Produceléssel összekötött stúdiófelvételi lehetőség Kirschner Péter felajánlásából.

A győztes indulási jogot szerez az Öröm a zene tehetségkutató sorozat 2021-es döntőjében ahol a fődíj egy 1 millió forintos HANOSZ vásárlási utalvány és a Hangfoglaló Program által felajánlott induló zenekaros pályázat különdíja, amely 2 millió forint.
 
 
 
Partnereink

you-klub örömAzene logo 3  hanosz logo szines kicsi  logo v2 fehĂ©r          km logo    Hangfoglalo vegleges1 nka logo zebra

      vizszintes logo