Drink and Dance Pótszilveszter / Guest dj: Purebeat / MoveBeats / Kecsu // 20.01.25.

purebeat2 honlap

 

 

 

 

💥
Purebeat hírnevét a Jamie Woon - Shoulda Special After Remix indította útjára 2011-ben. Ezt követően hétről-hétre felkapottabb lemezlovasként bejárta az országot, zenélt hazánk legnagyobb clubbjaiban és rezidens lett a budapesti éjszaki élet egyik alap elemét jelentő partyján, a Coronita Afteron. Rendszeres fellépője magyarország legnagyobb partysorozatainak, mint a Lights Off, a World is Mine, vagy akár a Rave Your Life, és számos hazai fesztiválon is hallhattuk már.
💥
A környező országokban ( Szerbia – Ukrajna – Románia – Szlovákia ) is rendszeresen visszatérő lemezlovas, 2014-2015-ben már olyan fellépőkkel került egy line up-ra mint TJR, DVBBS, Robin Schulz, Thomas Newson, Ibranovski, Louie Cut, Jus Deelax vagy Droplex.
💥
Zenei repertoárja igen változatos, kivállóan ötvözi a Club House-t és Melbourne House-t a Vocal Minimal-al.
💥
Produceri munkásságát számos feldolgozás és saját kiadvány közül talán leginkább a sokak által ismert Sharam Jey, West.K – Stay, a ZHU - Faded és a Karen Harding – Say Something remixek jellemzik. 2015 áprilisában jelent meg közös zenéje DJ Free-vel a Hajógyári sziget egykori és a Liget, az Up! The Club és a gyöngyösi Bluebox jelenlegi rezidensével, All I Wanna Be címen.
💥
Házigazdák: Dj.Kecsu I MoveBeats


Belépők
elővételben: 1500 Ft
helyszínen: 2000 Ft

A beléptetés jogát a szervezők fenntartják!
A belépőjegy megvásárlásával a jegytulajdonos elfogadja a rendezvény házirendjét és tudomásul veszi, hogy azt a rendezők betartatják!

KORHATÁR: 16+

https://www.facebook.com/events/475935273066902/

🎶🔊
https://www.youtube.com/watch?v=RAu27_MKNEk

https://www.youtube.com/watch?v=t1R4OBVPvMs
Partnereink

you-klub örömAzene logo 3  hanosz logo szines kicsi  logo v2 fehĂ©r     radioszarvaslogotervjpg  mobilsound Beol hu  km logo    dreher logo03Hangfoglalo vegleges1

Logo 7289131127014840 rockmaraton blank szin   2795-zorall-sorolimpia vizszintes logo